Graffiti a Barcelona

Akore: el despertar

És evident que quan passeges per Barcelona i veus una de les últimes obres d'aquest artista transformat, t'has d'aturar sobtat davant la impossibilitat de passar de llarg en front les  formes subjugadores que et criden convidant-te a mirar.

Aquest artista que segons sembla ha crescut i s'ha fet gran  i que sembla haver despertat de la seva letargia dins la nostra ciutat,  no necessita de cap llenç especial per implementar les seves obres. De fet ell mateix es fabrica el fons i dota les formes de tal color que aconsegueix difuminar-les completament  dins de l'obra.

Té passió per la grandària i és evident que el missatge implícit amb que adorna les seves obres és descaradament agosarat  en les seves mides i en les seves formes. El resultat es un Graffiti salvatge, descarat, fresc  i sense edulcorants. Per sort,  molt lluny d'allò que un dia vaig pensar no portaria res de bo..

 


Per tots els Sants, senyor Akore, no es desviï del autèntic camí del Graffiter. Deixeu-vos estar de petites marranades sobre el nostre ja molt malmès parc mòbil i de pintar tags en els nostres murs abandonats amb lletres vulgars. Demani espai a plataformes com Murs lliures i sorprengui'ns amb les seves formes mentre nosaltres obviem les males ombres.

La seva signatura senyor graffiter té més categoria que las dels idiotes rubbishgrafter que amb la seva mala manera de fer tan sols demostren la seva inutilitat per aquest respectable  ofici de graffiter. Sens dubte, la seva signatura ha d'anar lligada a obres de més categoria.

Vostè te un do senyor Akore, un do que a molts se’ls nega encara que es creguin grans artistes pel sol  fet de fer petites marranades on no els pertoca. No desaprofiti aquest talent, caram!


Avanci, creixi i deliti al personal que el segueix de prop amb el que realment se li dóna bé, i que es... Grafiti d'autor.

 

1 comentari: