Graffiti a Barcelona

El Gat Mao: La Bellesa

El Gat Mao és un altre dels millors graffiters que corren actualment  per Barcelona. Impossible no detenir-se quan veus alguna de les seves obres.  Complementa els colors amb total encert i sovint implementa les figures dins del llenç amb una tècnica gairebé perfecta. Són cridaneres les seves figures i no et defugen la mirada quan les observes, més aviat la reclamen i et miren descarades. Esplèndid en les formes, de vegades malencerta en les proporcions, i això es rar i destarota al que coneix la seva obra perquè sovint el detall de les mides està tan ben configurat que resulta estrany quan veus que en altres les altera de tal manera.


Les seves obres, tremendament apreciades pels que com jo gaudim del seu impacte, desprenen bellesa i harmonia en cada llenca. La seva tècnica és depurada  i es curós amb els detalls. El resultat és Graffiti en estat pur, sense edulcorants ni additius. Graffiti salvatge, descarat, fresc, viu, ben implementat i perfectament treballat .


   

Un autèntic plaer trobar les seves obres per Barcelona, Senyor graffiter. Un autèntic miratge per als sentits dels qui com jo fem la troballa.

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada